autentificare / înregistrare despre noi publicity fotografi newsletter contact facebook RSS

Editorial Stock Multimedia Servicii profesionale  
Eveniment | Infografice şi caricaturi | Premium | Publicity

CĂUTARE
ULTIMELE 24h
MEDIAFAX FOTO // Despre noi

Mediafax Foto este lider naţional pe piaţa de fotografie de presă. Departamentul foto s-a dezvoltat în cadrul agenţiei de presă Mediafax, din 1995, şi furnizează zilnic cel mai consistent flux de fotografie de eveniment românesc, asigurând conectarea presei locale şi naţionale la cele mai relevante evenimente petrecute zi de zi în România.

Echipa de fotografi profesionişti de la Mediafax Foto acoperă toate evenimentele majore ale momentului, transmiţând în timp real imagini de la faţa locului. Fotografiile noastre sunt preluate în fiecare zi de cele mai importante publicaţii din România, fie că este vorba de cotidiene sau periodice, presa centrală sau locală.

În prezent, Mediafax Foto are o reţea formată din peste 100 de fotografi profesionişti care asigură în orice moment imagini de la evenimente petrecute în orice colţ de ţară, acoperind toate domeniile de interes: politic, economic, sport, fapt divers, cultură, divertisment, celebrităţi.

 Produse şi servicii

Mediafax Foto pune la dispoziţia clienţilor săi următoarele servicii:

  • Fotografie de eveniment (presă) - fluxul zilnic de fotografie de presa, fotografie de arhivă si fotoreportaje Premium.
  • Infografice şi caricaturi
  • Multimedia – reportaje flash, însoţite de o coloană sonoră relevantă pentru fiecare poveste în imagini în parte
  • Stock – o colecţie de fotografie conceptuală şi de artă
  • Publicity – serviciu care asigură companiilor acoperire media permanentă cu ajutorul unui portofoliu de imagini relevant pentru activitatea lor
  • Servicii profesionale – fotografie la cerere şi fotografie de studio

Arhiva foto online a Mediafax conţine peste 350.000 de imagini de la cele mai importante evenimente care au avut loc în România, din 1990 până în prezent. Acestora li se adaugă cele peste 1 milion de fotografii de eveniment extern, arhivate din 2002 şi până în prezent, din arhiva Agence France Presse, distribuită de Mediafax Foto.


În total, Mediafax Foto distribuie peste 15 milioane de imagini de arhivă.

Parteneriate

AGENCE FRANCE PRESSE

Din anul 2003, Mediafax Foto este distribuitorul exclusiv pentru România al serviciului fotografic France Presse pentru cotidiene, new media şi broadcasting, care pune zilnic la dispoziţia clienţilor Mediafax fotografii din realitatea internaţională. Fluxul AFP aduce zilnic clienţilor Mediafax imagini de cea mai înaltă calitate, de interes general, furnizate în timp real de echipa de 200 de fotojurnalişti ai AFP, prezenţi în 165 de ţări.

 

VARIO IMAGES

Începând cu anul 2008, Mediafax Foto este şi distribuitorul în România al fotografiilor de stock vario images pentru publicaţiile periodice şi segmentul comercial (edituri, companii, agenţii de PR si publicitate etc.). Astfel, portofoliul Mediafax Foto de fotografie de stock se ridică la peste 200.000 de imagini şi creste, zilnic, cu pâna la 1.000 de execuţii noi.